HiPP BIO od pokoleń Owoce z kleikiem z pełnego ziarna zbóż po 5. miesiącu, 190 g

Dostępny
6,91
Dodaj produkty do koszyka, aby otrzymać bezpłatną wysyłkę. Kwota minimalna 249,00 zł

O produkcie: HiPP BIO od pokoleń Owoce z kleikiem z pełnego ziarna zbóż po 5. miesiącu, 190 g

600006674

Opis

HiPP BIO od pokoleń Owoce z kleikiem z pełnego ziarna zbóż po 5. miesiącu, 190 g dostarcza dużej ilości witamin z grupy B, które wspierają funkcjonowanie układu nerwowego i poprawiają samopoczucie emocjonalne. Potas z bananów z kolei reguluje prawidłowy rytm pracy serca.


Właściwości

Przecier owocowy z dodatkiem zbóż dla niemowląt.

Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa.

  • bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
  • bez dodatku składników pochodzenia mlecznego
  • zgodnie z przepisami prawa bez substancji konserwujących i barwników
  • bez aromatów

Climate-positive
HiPP aktywnie uczestniczy w ochronie klimatu:
z każdym słoiczkiem wspólnie zmniejszamy emisję CO2.


Skład

owoce* 74% (jabłka*, mango*, banany*, brzoskwinie*), woda, zmielone pełnoziarniste płatki pszenne* 4%, sok cytrynowy*, zmielone pełnoziarniste płatki owsiane* 1,0%, przeciwutleniacz: kwas L-askorbinowy, *z rolnictwa ekologicznego, Zawiera gluten


Jak stosować

Sposób użycia: Podawaj między głównymi posiłkami. Odpowiednią porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni. Używaj plastikowej łyżeczki.

Jakość tego produktu w momencie opuszczania zakładu produkcyjnego była bez zarzutu - przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.


Przeznaczenie

Po 5. miesiącu

Waga

190 g netto

Producent

HiPP Polska Sp. z o.o.
Giełdowa 1,
01-211 Warszawa

Typ produktu

Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego

Ostrzeżenie: zdjęcia mają charakter wyłącznie informacyjny.