Opis
Kuchnia wegańska autorstwa Magdaleny Pieńkos to inspirujące przepisy na pyszne śniadania, koktajle, zupy, przekąski i desery oraz ciasta, które przygotujesz wyłącznie z wegańskich składników. Dowiesz się też, jakie produkty możesz wykorzystywać. To aż 100 przepisów na smaczne i zdrowe dania.
- Wydawnictwo: SBM Renata Gmitrzak
- Rok wydania: 2017
- Liczba stron: 192
- Wymiary: 17,8 x 24,8 x 2,2 cm
- Okładka twarda
Właściwości
Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokazuje, jak w prosty sposób przyrządzić potrawy zaspokajające największych łakomczuchów. Książka zawiera przewodnik po popularnych wegańskich produktach oraz 100 przepisów na sycące śniadania, wzmacniające koktajle, zachwycające przekąski, a także wyśmienite zupy, dania główne, desery i ciasta. Magdalena Pieńkos, autorka bloga Blue Almonds, inspiruje do rozpoczęcia smacznej i zdrowej przygody z kuchnią wegańską.
Dystrybutor
Platon Sp. z o.o.
Sławęcińska 16,
05-850 Macierzysz,
Polska